Akcija!

Patris Health Mazilo št. 3 (kafra)

9,90  z DDV

-32%

Mazilo št. 3 je krema za kožo z visoko vsebnostjo kafre, ki ima protivirusne, antibakterijske in protivnetne lastnosti ter pomaga blažiti kožna vnetja.

Večinoma ljudje uporabljajo kafro kot pomoč pri zdravljenju vnetih kožnih stanj. Ima protivnetne in protimikrobne lastnosti, ki lahko pospešijo proces celjenja.

Hitro se vpije in pusti občutek hlajenja, ki lahko pomaga ublažiti srbenje in bolečino.

Patris Health Mazilo št. 3 (kafra)
Patris Health Mazilo št. 3 (kafra) 14,64  9,90  z DDV

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

 • Diskretna dostava.
 • 24/7 podpora uporabnikom.
 • Garancija zadovoljstva – zamenjava ali vračilo kupnine.

Ključne informacije o Patris Health Mazilu št. 3

Mazilo št. 3 je učinkovita pomoč pri lajšanju simptomov vnetnih kožnih bolezni. Kafra deluje protivnetno in protimikrobno. Učinkovita je pri bakterijskih ali glivičnih okužbah, kot so akne, mozolji, atletsko stopalo in kožni lišaji. Hitro se vpije in pusti občutek svežine.

 • Aktivne sestavine: kafra.
 • Področja uporabe: akne, mozolji, glivične okužbe, vneta koža.
 • Priporočena uporaba: Na predel kože nanesite ustrezno količino mazila in ga vtirajte v kožo dokler ga koža ne vpije. Z redno uporabo se učinkovitost poveča.
 • Neto količina: 84 g
 • Brez parabenov, brez silicija, ni testirano na živalih
 • Trgovsko ime: Patris Health Ointment No. 3

Lastnosti aktivnih sestavin Patris Health Mazila št. 3 

Kafra učinkuje protimikrobno, protivirusno in antitusično.1

V tradicionalni medicini so jo uporabljali za zdravljenje vnetij, okužb, bolečin v mišicah in razdražene kože.2

Eterično olje kafre se že dolgo uporablja v tradicionalni medicini za zdravljenje bolezni, povezanih z vnetji, kot so revmatizem, bronhitis in bolečine v mišicah.2

Kafra prav tako zavira razrast nekaterih kvasovk.3 Zaradi svojega protiglivičnega delovanja se kafra uporablja za pomoč pri zdravljenju glivičnih okužb, kot sta atletsko stopalo in kožni lišaji.

Uporaba kafre v praksi

Akne: Kafra lahko pomaga zmanjšati vnetja in rdečico, ki jih povzročajo akne. Ima tudi protimikrobne lastnosti, ki pomagajo zavirati razrast bakterij, ki povzročijo akne.

Ekcem: Protivnetne lastnosti kafre pomagajo zmanjšati srbenje in draženje kože, ki so povezani z ekcemi.

Luskavica: Protivnetne lastnosti kafre pomagajo zmanjšati rdečico, srbenje in luščenje kože, ki so povezani z luskavico.

Glivične okužbe: Kafra ima protiglivične lastnosti in lahko pomaga pri zdravljenju kožnih glivičnih okužb (npr. na nogah, rokah in nohtih).


Literatura:

 1. Chen W, Vermaak I, Viljoen A. Camphor–a fumigant during the Black Death and a coveted fragrant wood in ancient Egypt and Babylon–a review. Molecules. 2013 May 10;18(5):5434-54.
 2. Lee SH, Kim DS, Park SH, Park H. Phytochemistry and Applications of Cinnamomum camphora Essential Oils. Molecules. 2022 Apr 22;27(9):2695.
 3. Wang J., Cao X., Song L., Ding Z., Tang F., Yue Y. Comparative chemical composition and antifungal activity of the essential oils of Cinnamomum camphora L. Presl Leaves from three geographic origins. Food Sci. 2017;38:131–136.

Dodatne informacije

Brand

Patris Health