Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Tel. 030 347 400

E: podpora@patris-health.si
T: 030 347 400

 

 

Izpostavljeni izdelki

Disclaimer

PATRIS d.o.o. se zavezuje, da bo to spletno mesto posodobljeno in točno. Če kljub temu naletite na nepravilno ali zastarelo informacijo, vam bomo hvaležni, če nas o tem obvestite. Navedite, kje na spletnem mestu ste prebrali informacije. To bomo čim prej preverili. Vaš odgovor pošljite po elektronski pošti na naslov: podpora@patris-health.si.

Ne odgovarjamo za izgubo zaradi netočnosti ali nepopolnosti niti za izgubo, ki je posledica težav, ki jih povzroči ali so neločljivo povezane z razširjanjem informacij prek interneta, kot so motnje ali prekinitve. Pri uporabi spletnih obrazcev si prizadevamo omejiti število zahtevanih polj na minimum. Družba PATRIS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli izgubo, nastalo zaradi uporabe podatkov, nasvetov ali zamisli, ki jih PATRIS d.o.o. ali v njegovem imenu posreduje prek tega spletnega mesta.

Za uporabo spletnega mesta in vseh njegovih sestavnih delov (vključno s forumi) veljajo splošna pravila uporabe. Že sama uporaba tega spletnega mesta pomeni, da ste seznanjeni s temi pogoji uporabe in jih sprejemate.

Odgovori in poizvedbe o zasebnosti, poslani po elektronski pošti ali prek spletnega obrazca, bodo obravnavani enako kot pisma. To pomeni, da lahko pričakujete naš odgovor najpozneje v enem mesecu. V primeru zapletenih zahtevkov vas bomo obvestili v roku 1 meseca, če potrebujemo največ 3 mesece.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete v okviru svojega odgovora ali zahteve za informacije, bodo uporabljeni le v skladu z našo izjavo o zasebnosti.

%s si po najboljših močeh prizadeva zaščititi svoje sisteme pred kakršno koli obliko nezakonite uporabe. v ta namen izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, pri čemer med drugim upošteva stanje tehnike. Vendar pa ne odgovarja za nobeno neposredno in/ali posredno izgubo, ki jo utrpi uporabnik spletnega mesta zaradi nezakonite uporabe njegovih sistemov s strani tretje osebe.

Vse pravice intelektualne lastnine na vsebini na tem spletnem mestu pripadajo družbi PATRIS d.o.o. ali tretjim osebam, ki so vsebino objavile same ali od katerih je družba PATRIS d.o.o. pridobila uporabniško licenco.

Kopiranje, razširjanje in kakršna koli druga uporaba teh gradiv ni dovoljena brez pisnega dovoljenja družbe PATRIS d.o.o., razen in samo v primerih, ki jih določajo predpisi obvezne zakonodaje (na primer pravica do citiranja), razen če posebna vsebina določa drugače.

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave z dostopnostjo spletnega mesta, se obrnite na nas.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30 €.

Diskretna dostava

Brez oznak o vsebini paketa.

Nakup brez tveganja

Zamenjava ali vračilo denarja.

Varen način plačila

Stripe / Kartice / Po povzetju