Your Cart

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Tel. 030 347 400

Patris Health

Skrbimo za zdravo življenje.

Vaš osebni spremljevalec v zdravju in dobrem počutju.

Naše poslanstvo

Menimo, da so za zdravo življenje ključni zdrav um, zdravo telo in zdrav duh. Tu smo zato, da stojimo ljudem ob strani v prizadevanjih za zdravo življenje, polno miru, veselja, ljubezni, zadovoljstva in samozavesti. Zasledovanje teh ciljev nas motivira, da predstavljamo prvovrstne rešitve, ki lahko spodbudijo pozitivne spremembe za bolj zdravo in srečno življenje, za kakovostno življenje, ki si ga zaslužite.

Zdrav um, telo in duh.

Včasih je porebna le majhna sprememba.

Sreča, zadovoljstvo, ljubezen, veselje, mirnost, odločnost, samozavest, fizična pripravljenost, vzdržljivost, in še bi lahko naštevali, so značilnosti zdrave osebe in jih je pogosto moč doseči že z majhno, preprosto spremembo. Pri Patris Health predstavljamo učinkovite rešitve, ki omogočajo te majhne, a pomembne spremembe.

Brez skrbi, stojimo vam ob strani.

Več kot le jamstvo zadovoljstva

Poleg tega, da so naši izdelki naravni, učinkoviti in certificirani, smo najbolj ponosni na njihovo sposobnost vpliva na pozitivne spremembe v življenju. Vaša pravica je zahtevati najboljše in pričakovati, da bo določen izdelek pripomogel priti bližje vašim željam. Če izdelki, ki jih kupite pri nas, ne bodo zadostili vašim zahtevam, ne pričakujemo, da boste za njih plačali. Presodite sami. Izdelke lahko obdržite, hkrati pa vam bomo v celoti vrnili kupnino.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30 €.

Diskretna dostava

Brez oznak o vsebini paketa.

Nakup brez tveganja

Zamenjava ali vračilo denarja.

Varen način plačila

Stripe / Kartice / Po povzetju