Your Cart

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Tel. 030 347 400

Politika varstva osebnih podatkov

Ta politika varstva osebnih podatkov je bila nazadnje posodobljena 04.11.2022 in velja za državljane in prebivalce evropske unije in Švice.

V Politiki varstva osebnih podatkov je podrobneje opisana obdelava osebnih podakov, ki jih od vas zberemo preko naše spletne strani https://www.patris-health.si. Prosimo vas, da jo pozorno preberete. Pri obdelavi osebnih podatkov postopamo v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Med drugim to pomeni, da:

  • nedvoumno navedemo namen za katerega obdelujemo osebne podatke. Obdelujemo jih na način, ki je opisan v tej politiki varstva osebnih podatkov,
  • se pri zbiranju osebnih podatkov omejujemo zgolj na tiste podatke, ki jih potrebujemo za namene skladne z zakonom,
  • v primerih kjer je potrebno soglasje k obdelavi osebnih podatkov, pred obdelavo najprej pridobimo vaše soglasje,
  • skrbimo za varovanje vaših osebnih podatkov in enako zahtevamo od partnerjev, ki v našem imenu obdelujejo vaše osebne podatke,
  • imate vedno možnost dostopa do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, spremembe ali izbrisa.

Za katerakoli vprašanja ali če želite vedeti katere vaše osebne podatke hranimo, nas prosimo kontaktirajte.

1. Namen, podatki in čas hranjenja

Osebne podatke lahko zbiramo ali prejmemo za različne namene, povezane z našim poslovanjem, ki lahko vključujejo naslednje (kliknite za razširitev):

2. Posredovanje osebnih podatkov tretjimi osebam

Osebne podatke delimo s sledečimi obdelovalci:

Naziv: SAOP d.o.o.
Država: Slovenija
Namen: Knjigovodstvo.
Naziv: GENERAL LOGISTICS SYSTEMS, logistične storitve d.o.o.
Država: Slovenija
Namen: Dostava naročil.
Naziv: DHL d.o.o.
Država: Slovenija
Namen: Dostava naročil.
Naziv: Google
Država: ZDA
Namen: Analitika, statistika, oglaševanje.
Naziv: Stripe, Inc.
Država: ZDA
Namen: Procesiranje plačil.
Naziv: Kleos d.o.o.
Država: Slovenija
Namen: Računovodenje

3. Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete v naši Cookie Policy

4. Disclosure practices

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

Dogovor o obdelavi osebnih podatkov smo potrdili z Googlom.

Google ne sme uporabljati podatkov za druge Googlove storitve.

Vključitev celih IP naslovov blokiramo mi.

5. Varnost

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov. Izvajamo ustrezne varnostne ukrepe za omejitev zlorabe in nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov. To zagotavlja, da imajo dostop do vaših podatkov le tisti, ki jih potrebujejo, da je dostop do podatkov zaščiten in da se naši varnostni ukrepi redno pregledujejo in posodabljajo.

6. Spletne strani tretjih oseb

Ta Politika varstva osebnih podatkov ne velja za spletne strani tretjih oseb, ki so s spletnimi povezavami povezana z našo spletno stranjo. Ne moremo zagotoviti, da te tretje osebe obdelujejo vaše osebne podatke na zanesljiv ali varen način. Priporočamo, da pred uporabo spletnih strani tretjih oseb preberete izjave o zasebnosti dotičnih spletnih strani.

7. Spremembe politike varstva osebnih podatkov

Pridružujemo si pravico za spremembe te politike varstva osebnih podatkov. Priporočamo vam, da jo redno pregledujete in spremljate njene spremembe. Kadar bo to mogoče, vas bomo o spremembi tudi obvestili.

8. Dostopnost in sprememba osebnih osebnih

V primeru vprašanja ali če želite vedeti katere vaše osebne podatke hranimo, nas prosimo kontaktirajte. Vedno lahko uveljavljate svoje pravice:

  • Pravico imate do vedeti kakšen je namen uporabe vaših osebnih podatkov, kaj se bo z njimi zgodilo in koliko časa bodo shranjeni.
  • Pravica do dostopa: Pravico imate do dostopa do osebnih podatkov, ki so nam znani in jih hranimo o vas.
  • Pravica do popravka: pravico imate zahtevati, da podatke, ki jih hranimo o vas spremenimo, dopolnimo, popravimo ali zbrišemo.
  • Če nam podate soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov, imate pravico do preklica soglasja in zahtevati izbris vaših osebnih podatkov.
  • Pravica do prenosa osebnih podatkov: pravico imate zahtevati, da vse vaše osebne podatke, ki jih hranimo o vas kot upravljalec, v celoti prenesejo k drugemu upravljalcu.
  • Pravica do ugovora: obdelavi vaših osebnih podatkov lahko vedno ugovarjate. Ugovorom bomo ustregli, razen, če to ni mogoče zaradi zakonskih določil in izpolnitve namena obdelave.

Pri zahtevi za spremembo ali izbris podatkov vas prosimo, da se nam predstavite, da bomo vedeli kdo ste, zato da ne bomo pomotoma izbrisali ali spremenili podatkov katere druge osebe.

9. Pritožbe

Če niste zadovoljni z načinom zbiranja in obdelave vaših osebnih podatkov, imate pravico, da se pritožite na urad Informacijskega pooblaščenca.

10. Kontaktni podatki

PATRIS d.o.o.
Pečarjeva ulica 20
SI-1231 Ljubljana - Črnuce
Slovenija
Spletna stran: https://www.patris-health.si
E-pošta: is.htlaeh-sirtap@aropdop
Telefonska številka: +38630347400

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30 €.

Diskretna dostava

Brez oznak o vsebini paketa.

Nakup brez tveganja

Zamenjava ali vračilo denarja.

Varen način plačila

Stripe / Kartice / Po povzetju