Shopping Cart

Pokličite nas: 030 347 400

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30 €.

Politika varstva osebnih podatkov

This privacy statement was last updated on 23.05.2021 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area.

V Politiki varstva osebnih podatkov je podrobneje opisana obdelava osebnih podakov, ki jih od vas zberemo preko naše spletne strani https://www.patris-health.si. Prosimo vas, da jo pozorno preberete. Pri obdelavi osebnih podatkov postopamo v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Med drugim to pomeni, da:

  • nedvoumno navedemo namen za katerega obdelujemo osebne podatke. Obdelujemo jih na način, ki je opisan v tej politiki varstva osebnih podatkov,
  • se pri zbiranju osebnih podatkov omejujemo zgolj na tiste podatke, ki jih potrebujemo za namene skladne z zakonom,
  • v primerih kjer je potrebno soglasje k obdelavi osebnih podatkov, pred obdelavo najprej pridobimo vaše soglasje,
  • skrbimo za varovanje vaših osebnih podatkov in enako zahtevamo od partnerjev, ki v našem imenu obdelujejo vaše osebne podatke,
  • imate vedno možnost dostopa do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, spremembe ali izbrisa.

Za katerakoli vprašanja ali če želite vedeti katere vaše osebne podatke hranimo, nas prosimo kontaktirajte.

1. Namen, podatki in čas hranjenja

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand) 

2. Posredovanje osebnih podatkov tretjimi osebam

Osebne podatke delimo s sledečimi obdelovalci:

Obdelovalci

Ime: SAOP d.o.o.
Država: Slovenia
Namen: Accounting

Ime: General Logistics Services d.o.o.
Država: Slovenia
Namen: Delivery of orders

Ime: DHL d.o.o.
Država: Slovenia
Namen: Delivery of orders

Ime: Google
Država: USA
Namen: Advertising, Analytics

Ime: PayPal
Država: USA
Namen: Payment processing

Ime: Stripe, Inc.
Država: USA
Namen: Payment processing

3. Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete v naši Politiki piškotkov.  Dogovor o obdelavi osebnih podatkov smo potrdili z Googlom. 

4. Varnost

 

5. Third-party websites

This privacy statement does not apply to third-party websites connected by links on our website. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites. 

6. Spremembe politike varstva osebnih podatkov

Pridružujemo si pravico za spremembe te politike varstva osebnih podatkov. Priporočamo vam, da jo redno pregledujete in spremljate njene spremembe. Kadar bo to mogoče, vas bomo o spremembi tudi obvestili. 

7. Dostopnost in sprememba osebnih osebnih

V primeru vprašanja ali če želite vedeti katere vaše osebne podatke hranimo, nas prosimo kontaktirajte. Vedno lahko uveljavljate svoje pravice:

  • Pravico imate do vedeti kakšen je namen uporabe vaših osebnih podatkov, kaj se bo z njimi zgodilo in koliko časa bodo shranjeni.
  • Pravica do dostopa: Pravico imate do dostopa do osebnih podatkov, ki so nam znani in jih hranimo o vas.
  • Pravica do popravka: pravico imate zahtevati, da podatke, ki jih hranimo o vas spremenimo, dopolnimo, popravimo ali zbrišemo.
  • Če nam podate soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov, imate pravico do preklica soglasja in zahtevati izbris vaših osebnih podatkov.
  • Pravica do prenosa osebnih podatkov: pravico imate zahtevati, da vse vaše osebne podatke, ki jih hranimo o vas kot upravljalec, v celoti prenesejo k drugemu upravljalcu.
  • Pravica do ugovora: obdelavi vaših osebnih podatkov lahko vedno ugovarjate. Ugovorom bomo ustregli, razen, če to ni mogoče zaradi zakonskih določil in izpolnitve namena obdelave.

Pri zahtevi za spremembo ali izbris podatkov vas prosimo, da se nam predstavite, da bomo vedeli kdo ste, zato da ne bomo pomotoma izbrisali ali spremenili podatkov katere druge osebe.

 

8. Pritožbe

Če niste zadovoljni z načinom zbiranja in obdelave vaših osebnih podatkov, imate pravico, da se pritožite na urad Informacijskega pooblaščenca. 

9. Kontaktni podatki

PATRIS d.o.o.
Pecarjeva ulica 20
SI-1231 Ljubljana - Crnuce
Slovenia
Website: https://www.patris-health.si
Email: help@patris-health.com
Telefonska številka: +38630347400

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30 EUR.

Diskretna dostava

Brez oznak o vsebini paketa.

Nakup brez tveganja

Zamenjava ali vračilo denarja.

Varen način plačila

Stripe / Kartice / Po povzetju