Fertil+ za ženske

39,42  z DDV

Fertil+ za ženske (trgovsko ime Fertil+ Women) je skrbno zasnovano prehransko dopolnilo, namenjeno specifičnim potrebam žensk.

Fertil+ za ženske vsebuje 29 sestavin, vključno s cinkom, ki ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, selenom, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, in visoko koncentracijo vitamina B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov.

 • Poleg tega vsebuje številne vitamine, minerale, zelišča, morske alge, glive, aminokisline in antioksidante.
 • Brez pomožnih polnil, le čiste sestavine.
 • 90 kapsul za 30 dni.

Ne pozabite! Za zdravo življenje ne potrebujete prehranskih dopolnil. Če pa jih, ne varčujte na račun kakovosti.

Količina
Cena/kos
<2
43,16 
2
38,85 
3+
34,53 
× Fertil+ za ženske

V košarico

Fertil+ za ženske 39,42  z DDV

 

Naročite lahko tudi na narocilo@patris-health.si

 

Uporabne informacije
Diskretna dostava

Vsebina pošiljke bo ostala skrivnost, ki je poznana le vam (in osebi, ki jo odpre). Pošiljamo v neoznačeni embalaži brez natisnjenih logotipov ali drugih informacij. Poleg tega na transportni nalepki ne boste našli nobenih podrobnosti o vsebini paketa.

Čas dostave in stroški

Naročila oddana pred 13. uro, odpošljemo še isti delovni dan, sicer naslednji delovni dan.

Dostava je brezplačna za naročila nad 30 €.

 • Čas dostave: 1 – 2 delovna dneva.
 • Cena: 3,49 EUR z DDV
 • Dostavna služba: General Logistic Systems (GLS)

 

Več o naročilih, dostavi in vračilih.

Podpora uporabnikom 24/7

Na voljo smo vam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. No, včasih ponoči spimo in vam bomo odgovorili takoj zjutraj.

Pošljite nam sporočilo na podpora@patris-health.si ali nam pišite prek kontaktnega obrazca.

Garancija kakovosti - zamenjava ali vračilo denarja

Zavedamo se, da se zanašate na to, da bodo izdelki izpolnili vaša pričakovanja. Če iz kakršnega koli z njimi ne boste zadovoljni, ne pričakujemo, da jih boste plačali. Izdelek lahko obdržite, mi pa vam vrnemo kupnino. Pričakujemo le, da boste pri prošnji za vračilo denarja pošteni, tako kot smo mi pošteni do vas.

Zakaj izbrati Patris Health® Fertil+ za ženske?

Patris Health® Fertil+ za ženske je prehransko dopolnilo, ki je izdelano posebej za ženske. Edinstvena formula vsebuje 29 različnih sestavin, ki skupaj delujejo v podporo ženskim prizadevanjem.

Njegova kakovost je nesporna.

Sestavine so deležne strogega in obsežnega testiranja, ki zagotavlja čistost in učinkovitost prehranskega dopolnila.

Proizvodni standardi niso le nadpovprečni, temveč so izjemni. Zagotavljamo, da je Fertil+ za ženske čist, varen in vsebuje dejanske količine, ki so navedene na etiketi. Vsaki sestavini je mogoče slediti do njenega izvora, kar zagotavlja preglednost in kakovost, ki ji lahko zaupate.

Lahko ste prepričani, da je Patris Health® Fertil+ za ženske prehransko dopolnilo najvišje kakovosti.

Naša obljuba je preprosta: Če Fertil+ za ženske ne izpolni vaših pričakovanj, vam v celoti vrnemo denar. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato jamčimo za kakovost naših izdelkov.

Sestavine v Fertil+ za ženske, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju

Cink je esencialni mineral, ki je pomemben za številne telesne funkcije. Cink ima vlogo pri:

 • plodnosti in razmnoževanju,
 • zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
 • sintezi DNK,
 • presnovi makrohranil, ogljikovih hidratov in maščobnih kislin,
 • kognitivnih funkcijah,
 • sintezi beljakovin,
 • ohranjanju zdravih kosti, las, kože in nohtov,
 • vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi,
 • ohranjanju vida,
 • delovanju imunskega sistema.

Selen ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Sodeluje pri zaščiti DNK, beljakovin in lipidov pred oksidativnimi poškodbami. Raziskave kažejo, da je selen pomembno povezan z žensko (in moško) plodnostjo.

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitnice. Poleg tega prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Vitamin B6 (piridoksin) ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov. Vitamin B6 je pomemben tudi za razvoj in sproščanje jajčeca iz jajčnika med ovulacijo. Vitamin B6 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k delovanju živčnega sistema. Ima vlogo pri sintezi cisteina in nastajanju rdečih krvničk.

Sestavine v Fertil+ za ženske, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi

Telo potrebuje energijo za razmnoževanje. Energijska presnova je proces, v katerem telo proizvaja energijo, potrebno za telesno aktivnost.

Vitamini za energijo

Vitamin B1 (tiamin) je vodotopen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Tiamin prispeva k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju srca.

Vitamin B2 (riboflavin) je v vodi topen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Riboflavin prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Riboflavin prispeva k ohranjanju zdrave kože in vida. Ima vlogo pri presnovi železa in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B5 (pantotenska kislina) je pomemben za različne funkcije. Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov. Prispeva k umskim zmogljivostim ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B7 (biotin) je verjetno najbolj znan po tem, da prispeva k ohranjanju zdravih las, sluznic in kože. Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi makrohranil in normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamin B12 (kobalamin) ima številne funkcije. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina in nastajanju rdečih krvničk. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri delitvi celic.

Vitamin C (askorbinska kislina) je verjetno najbolj znan vitamin, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Ima tudi številne druge koristi. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Poleg tega vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k obnovi reducirane oblike vitamina E in povečuje absorpcijo železa.

Minerali za energijo

Magnezij je pomemben mineral, ki sodeluje pri več kot 300 encimskih reakcijah v telesu. Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo v procesu delitve celic. Najbolj znan je verjetno po svojem prispevku k normalnemu delovanju mišic in delovanju živčnega sistema.

Železo ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, kognitivnih funkcijah in prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina ter pri prenosu kisika v telesu. Če morate svojo prehrano dopolnjevati z železom, vam priporočamo naš izdelek Železo +, ki vsebuje 50 mg železovega bisglicinata na kapsulo.

Mangan prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ohranjanju zdravih kosti, nastajanju vezivnega tkiva in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Baker prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter delovanju imunskega in živčnega sistema. Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva, ima vlogo pri prenosu železa v telesu in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Zelišča, glive, morske alge

Koren mace (Lepidium meyenii) je hranljiv in bogat z aktivnimi spojinami. Maca podpira telesno in duševno zdravje; pomaga ohranjati optimalno vzdržljivost, občutke in vitalnost (EFSA št. 3864). Maca lahko pomaga ohranjati normalno spolno aktivnost (EFSA št. 3416) in spodbuja spolno željo (EFSA št. 2838). Poleg tega maca ugodno vpliva na plodnost (EFSA št. 2839).

Korenina ašvagande (Withania somnifera) je zdravilna rastlina z adaptogenimi lastnostmi (EFSA št. 3251), ki izboljšuje odpornost telesa na stres (EFSA št. 4194). Prispeva k duševnemu zdravju, čustvenemu ravnovesju in sprostitvi (EFSA št. 2183). Ašvaganda vpliva na razmnoževanje in podpira zdravje ženskih reproduktivnih organov (EFSA št. 4198).

Korenina Dong Quai (Angelica sinensis), znana tudi kot ženski ženšen, vsebuje aktivne spojine, kot so ferulna kislina, ibutilid in različni flavonoidi. Angelika je antioksidant, ki lahko ščiti celice in tkiva pred oksidativnimi poškodbami (EFSA št. 3224). Je zelo cenjena sestavina, zlasti v prehranskih dopolnilih, namenjenih podpori ženskega urogenitalnega zdravja (EFSA št. 2390).

Kordiceps (Ophiocordyceps sinensis) je gliva in vrsta medicinske gobe, ki jo zaradi redkosti in lastnosti pogosto dojemajo kot biološko zlato. Znana je tudi kot gliva gosenic ali yarsagumba, parazitska goba, ki okuži in mumificira gosenice moljev.

Kelp (Ascophyllum nodosum) je velika morska alga iz družine rjavih alg. Bogata je z vitamini, minerali in polifenoli.

Več sestavin v izdelku Fertil+ za ženske

Dodatni vitamini in minerali

Vitamin B3 (niacin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Poleg tega prispeva k ohranjanju zdrave kože in sluznic.

Vitamin B9 (folat ali folna kislina) ima vlogo pri delitvi celic. Prispeva k sintezi aminokislin, nastajanju krvi in presnovi homocisteina. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg tega folna kislina prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti, zob in delovanju mišic. Prav tako ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin D v izdelku Fertil+ za ženske izvira iz lišaja, zato je primeren tudi za vegane.

Vitamin E je pomemben antioksidant v našem telesu. V našem prehranskem dopolnilu je v obliki alfa-tokoferola. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Antioksidanti

Betakaroten je rdeče-oranžno barvilo, ki spada v skupino spojin, imenovanih karotenoidi. Pogosto ga najdemo v rastlinah, sadju in zelenjavi živih barv, kot so korenje, sladki krompir in špinača. Beta-karoten je provitamin A karotenoid, ki se v telesu po potrebi pretvori v vitamin A.

Koencim Q10 (ubikinon) je močan antioksidant in ima pomembno vlogo v procesu proizvodnje energije v celicah. Telo ga proizvaja naravno, vendar je prisoten tudi v živilih, kot so ribe, meso in polnozrnata živila.

Aminokisline

Arginin ali L-arginin je aminokislina, ki ima ključno vlogo pri različnih fizioloških funkcijah. Uvrščamo jo med pol esencialne ali pogojno esencialne aminokisline, kar pomeni, da jo telo običajno lahko proizvaja, vendar je včasih potreben vnos s hrano. Arginin je prisoten v različnih živilih, vključno z mesom, perutnino, ribami, mlečnimi izdelki, oreščki in semeni.

L-cistein je aminokislina, ki je pomembna za nastajanje beljakovin in je potrebna za različne telesne funkcije. Je prekurzor glutationa.

Holin in inozitol

Holin je hranilo, ki je naravno prisotno v različnih živilih. Je tudi ključna sestavina prehranskega dopolnila Liver+ Complex (Kompleks za jetra +).

Inozitol spodbuja rast celic. Naravno je prisoten v sadju, fižolu, žitih in oreščkih.