Imuno+ kompleks

24,09  z DDV

Imuno+ kompleks (trgovsko ime Immuno+ Complex) je ekskluzivno prehransko dopolnilo. Vsaka kapsula vsebuje 26 sestavin, vključno z vitamini A, B6, folati, B12, C, D, železom, cinkom in selenom, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

 • 12 vitaminov, 8 mineralov, hesperidin, holin, inozitol, betakaroten, PABA, Saccharomyces boulardii.
 • Brez pomožnih polnil, le čiste sestavine.
 • 90 kapsul za 90 dni.

Ne pozabite! Za zdravo življenje ne potrebujete prehranskih dopolnil. Če pa jih, ne varčujte na račun kakovosti.

Količina
Cena/kos
<2
26,38 
2
23,74 
3+
21,10 
× Imuno+ kompleks

V košarico

Imuno+ kompleks 24,09  z DDV

 

Naročite lahko tudi na narocilo@patris-health.si

 

Uporabne informacije
Diskretna dostava

Vsebina pošiljke bo ostala skrivnost, ki je poznana le vam (in osebi, ki jo odpre). Pošiljamo v neoznačeni embalaži brez natisnjenih logotipov ali drugih informacij. Poleg tega na transportni nalepki ne boste našli nobenih podrobnosti o vsebini paketa.

Čas dostave in stroški

Naročila oddana pred 13. uro, odpošljemo še isti delovni dan, sicer naslednji delovni dan.

Dostava je brezplačna za naročila nad 30 €.

 • Čas dostave: 1 – 2 delovna dneva.
 • Cena: 3,49 EUR z DDV
 • Dostavna služba: General Logistic Systems (GLS)

 

Več o naročilih, dostavi in vračilih.

Podpora uporabnikom 24/7

Na voljo smo vam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. No, včasih ponoči spimo in vam bomo odgovorili takoj zjutraj.

Pošljite nam sporočilo na podpora@patris-health.si ali nam pišite prek kontaktnega obrazca.

Garancija kakovosti - zamenjava ali vračilo denarja

Zavedamo se, da se zanašate na to, da bodo izdelki izpolnili vaša pričakovanja. Če iz kakršnega koli z njimi ne boste zadovoljni, ne pričakujemo, da jih boste plačali. Izdelek lahko obdržite, mi pa vam vrnemo kupnino. Pričakujemo le, da boste pri prošnji za vračilo denarja pošteni, tako kot smo mi pošteni do vas.

Zakaj izbrati Patris Health® Imuno+ kompleks?

Patris Health® Imuno+ kompleks se od drugih multivitaminov razlikuje po edinstveni mešanici 26 veganskih sestavin. Formula je posebej zasnovana za podporo vsakodnevnim izzivom, zato je odlična izbira za aktivne posameznike, ki želijo nekaj več.

Njegova kakovost je nesporna.

Sestavine so deležne strogega in obsežnega testiranja, ki zagotavlja čistost in učinkovitost prehranskega dopolnila.

Proizvodni standardi niso le nadpovprečni, temveč so izjemni. Zagotavljamo, da je Imuno+ kompleks čist, varen in vsebuje dejanske količine, ki so navedene na etiketi. Vsaki sestavini je mogoče slediti do njenega izvora, kar zagotavlja preglednost in kakovost, ki ji lahko zaupate.

Lahko ste prepričani, da je Patris Health® Imuno+ kompleks prehransko dopolnilo najvišje kakovosti.

Naša obljuba je preprosta: Če Imuno+ kompleks ne izpolni vaših pričakovanj, vam v celoti vrnemo denar. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato jamčimo za kakovost naših izdelkov.

Sestavine v prehranskem dopolnilu Imuno+ kompleks, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema

Vitamini

Vitamin A je esencialno hranilo, ki ima pomembno vlogo pri različnih telesnih funkcijah. Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, kože in vida, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in specializaciji celic.

Vitamin B6 (piridoksin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k delovanju živčnega sistema. Prispeva k presnovi homocisteina, beljakovin in glikogena. Ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, sintezi cisteina in nastajanju rdečih krvničk.

Vitamin B9 (folat ali folna kislina) ima vlogo pri delitvi celic. Prispeva k sintezi aminokislin, nastajanju krvi in presnovi homocisteina. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg tega folna kislina prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamin B12 (kobalamin) ima številne funkcije. Prispeva k delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina in nastajanju rdečih krvničk. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri delitvi celic.

Vitamin C (askorbinska kislina) je verjetno najbolj znan vitamin, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Ima tudi številne druge koristi. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Poleg tega vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k obnovi reducirane oblike vitamina E in povečuje absorpcijo železa.

Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti, zob in delovanju mišic. Prav tako ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin D v izdelku Imuno+ kompleks izvira iz lišaja, zato je primeren tudi za vegane.

Minerali

Železo ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, kognitivnih funkcijah in prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina ter pri prenosu kisika v telesu. Če morate svojo prehrano dopolnjevati z železom, vam priporočamo naš izdelek Železo +, ki vsebuje 50 mg železovega bisglicinata na kapsulo.

Cink je esencialni mineral, ki je pomemben za številne telesne funkcije. Cink ima vlogo pri:

 • delovanju imunskega sistema,
 • zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
 • plodnosti in razmnoževanju,
 • sintezi DNK,
 • presnovi makrohranil, ogljikovih hidratov in maščobnih kislin,
 • kognitivnih funkcijah,
 • sintezi beljakovin,
 • ohranjanju zdravih kosti, las, kože in nohtov,
 • vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi,
 • ohranjanju vida.

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitnice, nastajanju semenčic in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Več sestavin v prehranskem dopolnilu Imuno+ komplex

Vitamini

Vitamin B1 (tiamin) je vodotopen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Tiamin prispeva k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju srca.

Vitamin B2 (riboflavin) je v vodi topen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Riboflavin prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Riboflavin prispeva k ohranjanju zdrave kože in vida. Ima vlogo pri presnovi železa in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B3 (niacin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Poleg tega prispeva k ohranjanju zdrave kože in sluznic.

Vitamin B5 (pantotenska kislina) je pomemben za različne funkcije. Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov. Prispeva k umskim zmogljivostim ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B7 (biotin) je verjetno najbolj znan po tem, da prispeva k ohranjanju zdravih las, sluznic in kože. Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi makrohranil in normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamin E je pomemben antioksidant v našem telesu. V našem prehranskem dopolnilu je v obliki alfa-tokoferola. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Minerali

Magnezij je pomemben mineral, ki sodeluje pri več kot 300 encimskih reakcijah v telesu. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Najbolj znan je po svojem prispevku k delovanju mišic in živčnega sistema.

Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob. Prispeva k delovanju mišic, normalnemu prenosu živčnih impulzov in strjevanju krvi.

Mangan prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ohranjanju zdravih kosti, nastajanju vezivnega tkiva in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Kalij je pomemben mineral in elektrolit, ki prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Holin in inozitol

Holin je hranilo, ki je naravno prisotno v različnih živilih. Je tudi ključna sestavina prehranskega dopolnila Liver+ Complex (Kompleks za jetra +).

Inozitol spodbuja rast celic. Naravno je prisoten v sadju, fižolu, žitih in oreščkih.

Antioksidanti

Hesperidin je bioflavonoidna spojina, ki jo pogosto najdemo v agrumih, zlasti v lupini in membrani pomaranč, limon in grenivk. Spada v podskupino flavonoidov, imenovano flavanoni. Hesperidin je znan po svojih antioksidativnih lastnostih.

Betakaroten je rdeče-oranžno barvilo, ki spada v skupino spojin, imenovanih karotenoidi. Pogosto ga najdemo v rastlinah, sadju in zelenjavi živih barv, kot so korenje, sladki krompir in špinača. Beta-karoten je provitamin A karotenoid, ki se v telesu po potrebi pretvori v vitamin A.

Para-aminobenzojska kislina (PABA) je naravno prisotna spojina, ki spada v družino vitaminov B. Čeprav je nekoč veljala za vitamin skupine B (včasih jo imenujemo vitamin Bx), ni več uvrščena med esencialna hranila za človeka. Črevesne bakterije lahko sintetizirajo PABA v črevesju.

Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii je kvasovka, ki se pogosto uporablja v prehranskih dopolnilih in je predmet številnih raziskav zaradi svoje vloge v črevesni mikrobioti.