Kompleks za prebavo+

29,57  z DDV

Kompleks za prebavo+ (Patris Health® Digestion + Complex) je zelo učinkovito prehransko dopolnilo s prebavnimi encimi in zelišči.

Vsebuje prebavne encime rastlinskega izvora, ki razgrajujejo maščobe, beljakovine in ogljikove hidrate. Vsebuje tudi semena komarčka, poprovo meto in ingver.

Kompleks za prebavo+ ne vsebuje polnil, ampak le čiste sestavine. Pakiranje vsebuje 120 kapsul, ki zadostujejo za 120 dni uporabe.

Naša obljuba: Če ne občutite razlike, vam vrnemo denar.

Količina
Cena/kos
<2
32,38 
2
29,14 
3+
25,90 
× Kompleks za prebavo+

V košarico

Kompleks za prebavo+ 29,57  z DDV

 

Naročite lahko tudi na narocilo@patris-health.si

 

Uporabne informacije
Diskretna dostava

Vsebina pošiljke bo ostala skrivnost, ki je poznana le vam (in osebi, ki jo odpre). Pošiljamo v neoznačeni embalaži brez natisnjenih logotipov ali drugih informacij. Poleg tega na transportni nalepki ne boste našli nobenih podrobnosti o vsebini paketa.

Čas dostave in stroški

Naročila oddana pred 13. uro, odpošljemo še isti delovni dan, sicer naslednji delovni dan.

Dostava je brezplačna za naročila nad 30 €.

  • Čas dostave: 1 – 2 delovna dneva.
  • Cena: 3,49 EUR z DDV
  • Dostavna služba: General Logistic Systems (GLS)

 

Več o naročilih, dostavi in vračilih.

Podpora uporabnikom 24/7

Na voljo smo vam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. No, včasih ponoči spimo in vam bomo odgovorili takoj zjutraj.

Pošljite nam sporočilo na podpora@patris-health.si ali nam pišite prek kontaktnega obrazca.

Garancija kakovosti - zamenjava ali vračilo denarja

Zavedamo se, da se zanašate na to, da bodo izdelki izpolnili vaša pričakovanja. Če iz kakršnega koli z njimi ne boste zadovoljni, ne pričakujemo, da jih boste plačali. Izdelek lahko obdržite, mi pa vam vrnemo kupnino. Pričakujemo le, da boste pri prošnji za vračilo denarja pošteni, tako kot smo mi pošteni do vas.

Zakaj izbrati Patris Health® Kompleks za prebavo+?

Kompleks za prebavo+ se ponaša z mešanico prebavnih encimov širokega spektra in zelišči. Prebavni encimi pomagajo pri razgradnji hrane, grenčine pa spodbujajo prebavo.

Njegova kakovost je nesporna.

Sestavine so deležne strogega in obsežnega testiranja, ki zagotavlja čistost in učinkovitost prehranskega dopolnila.

Proizvodni standardi niso le nadpovprečni, temveč so izjemni. Zagotavljamo, da je Kompleks za prebavo+ čist, varen in vsebuje dejanske količine, ki so navedene na etiketi. Vsaki sestavini je mogoče slediti do njenega izvora, kar zagotavlja preglednost in kakovost, ki ji lahko zaupate.

Lahko ste prepričani, da je Patris Health® Kompleks za prebavo+ prehransko dopolnilo najvišje kakovosti.

Naša obljuba je preprosta: Če Kompleks za prebavo+ ne izpolni vaših pričakovanj, vam v celoti vrnemo denar. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato jamčimo za kakovost naših izdelkov.

Prebavni encimi v Kompleksu za prebavo+

Bromelain, ki ga najdemo v ananasu, pripomore k prebavi beljakovin na način, da jih razgrajuje v aminokisline.

Proteaze so encimi, ki jih telo tudi samo proizvaja, razgrajujejo beljakovine v aminokisline za absorpcijo v telesu.

Lipaze, ki razgrajujejo maščobe na maščobne kisline in glicerol, imajo pomembno vlogo pri prebavi in absorpciji maščob.

Tripsin, ki nastaja tudi v trebušni slinavki, pomaga pri prebavi beljakovin in absorpciji hranil v tankem črevesu.

Papain, pridobljen iz plodov papaje, pomaga pri prebavi beljakovin z razgradnjo beljakovin na manjše peptide in aminokisline.

Alfa-galaktozidaza je encim, ki pomaga pri razgradnji kompleksnih ogljikovih hidratov, kot sta rafinoza in stafioza. Ti sladkorji se nahajajo v živilih, kot so fižol, stročnice in nekatera zelenjava, ter lahko povzročajo nelagodje in napihnjenost. Prehranska dopolnila z alfa-galaktozidazo lahko podpirajo prebavo, zlasti pri posameznikih, ki imajo težave pri razgradnji teh vrst ogljikovih hidratov.

Zelišča v Kompleksu za prebavo+

Semena komarčka so posušena semena rastline komarčka in spodbujajo prebavo. Spodbujajo apetit, izboljšujejo prebavo in uravnavajo odvajanje (EFSA, št. 2051). Poleg tega lahko semena komarčka pomagajo zmanjšati napenjanje in trebušne krče (EFSA št. 2692).

Listi poprove mete niso le okusni, ampak prinašajo tudi dragocene koristi. Kar zadeva prebavo, lahko listi poprove mete pomagajo ublažiti napenjanje, trebušne krče (EFSA št. 2696) in prebavne motnje (EFSA št. 2698).

Ingver je cvetoča rastlina s korenom, ki je splošno znan kot ingverjeva korenina. Široko se uporablja kot začimba in zelišče. Uživamo ga lahko svežega, posušenega, v prahu ali kot dodatek, uporablja pa se pri kuhanju, peki, pripravi čajev in v tradicionalni medicini. Ingver prispeva k boljši prebavi (EFSA, št. 2172).