Kompleks za jetra+

35,04  z DDV

Kompleks za jetra+ (trgovsko ime Liver + Complex) je zelo močno prehransko dopolnilo, ki vsebuje 27 sestavin v rastlinskih kapsulah, vključno s holinom, ki ima vlogo pri delovanju jeter.

 • Poleg tega vsebuje inozitol, lecitin, rastlinske izvlečke, medicinske gobe, vitamine, minerale, aminokisline, antioksidante in flavonoid.
 • V izdelku ni polnil in veziv, so le čiste sestavine.
 • Primerno za vegane.
 • 60 kapsul za 30 dni.

Ne pozabite! Za zdravo življenje ne potrebujete prehranskih dopolnil. Če pa jih, ne varčujte na račun kakovosti.

Količina
Cena/kos
<2
38,37 
2
34,53 
3+
30,70 
× Kompleks za jetra+

V košarico

Kompleks za jetra+ 35,04  z DDV

 

Naročite lahko tudi na narocilo@patris-health.si

 

Uporabne informacije
Diskretna dostava

Vsebina pošiljke bo ostala skrivnost, ki je poznana le vam (in osebi, ki jo odpre). Pošiljamo v neoznačeni embalaži brez natisnjenih logotipov ali drugih informacij. Poleg tega na transportni nalepki ne boste našli nobenih podrobnosti o vsebini paketa.

Čas dostave in stroški

Naročila oddana pred 13. uro, odpošljemo še isti delovni dan, sicer naslednji delovni dan.

Dostava je brezplačna za naročila nad 30 €.

 • Čas dostave: 1 – 2 delovna dneva.
 • Cena: 3,49 EUR z DDV
 • Dostavna služba: General Logistic Systems (GLS)

 

Več o naročilih, dostavi in vračilih.

Podpora uporabnikom 24/7

Na voljo smo vam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. No, včasih ponoči spimo in vam bomo odgovorili takoj zjutraj.

Pošljite nam sporočilo na podpora@patris-health.si ali nam pišite prek kontaktnega obrazca.

Garancija kakovosti - zamenjava ali vračilo denarja

Zavedamo se, da se zanašate na to, da bodo izdelki izpolnili vaša pričakovanja. Če iz kakršnega koli z njimi ne boste zadovoljni, ne pričakujemo, da jih boste plačali. Izdelek lahko obdržite, mi pa vam vrnemo kupnino. Pričakujemo le, da boste pri prošnji za vračilo denarja pošteni, tako kot smo mi pošteni do vas.

Zakaj izbrati Patris Health® Kompleks za jetra+?

Kompleks za jetra+ je edinstveno prehransko dopolnilo. Vsebuje 27 skrbno izbranih sestavin, ki harmonično delujejo in podpirajo vaša prizadevanja.

Njegova kakovost je nesporna.

Sestavine so deležne strogega in obsežnega testiranja, ki zagotavlja čistost in učinkovitost prehranskega dopolnila.

Proizvodni standardi niso le nadpovprečni, temveč so izjemni. Zagotavljamo, da je Kompleks za jetra+ čist, varen in vsebuje dejanske količine, ki so navedene na etiketi. Vsaki sestavini je mogoče slediti do njenega izvora, kar zagotavlja preglednost in kakovost, ki ji lahko zaupate.

Lahko ste prepričani, da je Patris Health® Kompleks za jetra+ prehransko dopolnilo najvišje kakovosti.

Naša obljuba je preprosta: Če Kompleks za jetra+ ne izpolni vaših pričakovanj, vam v celoti vrnemo denar. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato jamčimo za kakovost naših izdelkov.

Opis 27 sestavin, uporabljenih v prehranskem dopolnilu Kompleks za jetra+

Holin, inozitol, lecitin

Kompleks za jetra+ vsebuje 85 mg holina v enem odmerku.

Holin je hranilo, ki je naravno prisotno v različnih živilih. Holin ima vlogo pri delovanju jeter in prispeva k presnovi maščob in homocisteina.

Inozitol spodbuja rast celic. Naravno je prisoten v sadju, fižolu, žitih in oreščkih.

Lecitin je mešanica holina, holinskih estrov, maščobnih kislin, glicerola, glikolipidov, trigliceridov, fosforne kisline in fosfolipidov.

Rastlinski izvlečki

Artičoke (Cynara scolymus) so več kot le okusne. So polne različnih hranilnih snovi in antioksidantov. Vsebujejo cinarin in silimarin. Artičoke prispevajo k normalni ravni lipidov v krvi (EFSA št. 3702). Podpirajo prebavo (EFSA št. 3703) in razstrupljanje ter pomagajo ohranjati jetra zdrava (EFSA št. 4303).

Jagode šisandre (Schisandra chinensis) vsebujejo bioaktivne snovi s hepatoprotektivnimi lastnostmi. Imajo vlogo pri ohranjanju fizioloških čistilnih funkcij (EFSA št. 3820). Poleg tega imajo adaptogene lastnosti, kar pomeni, da lahko povečajo človekovo sposobnost prilagajanja na stres (EFSA št. 4142).

Korenina repinca (Arctium lappa) je bogata z inulinom, polifenoli, antioksidanti, vitamini in minerali. Prispeva lahko k boljši prebavi maščob (EFSA št. 2221) in pomaga vzdrževati normalno raven glukoze v krvi (EFSA št. 4356).

Regratovi listi (Taraxacum officinale) vsebujejo antioksidante in flavonoide. Ti lahko pripomorejo k delovanju želodca in jeter (EFSA št. 3609) ter spodbujajo prebavo (EFSA št. 3826).

Medicinske gobe

Gobe, kot so Maitake, Reishi in Shiitake, so užitne gobe, ki so pogoste sestavine različnih jedi. Bogate so s koristnimi hranilnimi snovmi in bioaktivnimi snovmi, zato jih imenujemo tudi medicinske gobe.

Gobe Maitake in Shiitake vsebujejo beta-glukane, polisaharide in antioksidante. Gobe Reishi so bogate z antioksidanti, polisaharidi in triterpeni. Poleg tega so gobe šitake bogat vir selena, minerala, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamini

Vitamin B1 (tiamin) je vodotopen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Tiamin prispeva k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju srca.

Vitamin B2 (riboflavin) je v vodi topen vitamin, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Riboflavin prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Riboflavin prispeva k ohranjanju zdrave kože in vida. Ima vlogo pri presnovi železa in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B3 (niacin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Poleg tega prispeva k ohranjanju zdrave kože in sluznic.

Vitamin B5 (pantotenska kislina) je pomemben za različne funkcije. Pantotenska kislina ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov. Prispeva k umskim zmogljivostim ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B6 (piridoksin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k delovanju živčnega sistema. Prispeva k presnovi homocisteina, beljakovin in glikogena. Ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, sintezi cisteina in nastajanju rdečih krvničk.

Vitamin B9 (folat ali folna kislina) ima vlogo pri delitvi celic. Prispeva k sintezi aminokislin, nastajanju krvi in presnovi homocisteina. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg tega folna kislina prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamin B12 (kobalamin) ima številne funkcije. Prispeva k delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina in nastajanju rdečih krvničk. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri delitvi celic.

Vitamin K2, zlasti v obliki MK-7 (menakinon-7), je manj znan vitamin od drugih oblik vitamina K. Več znanstvenih študij opisuje njegove koristi za človeško telo.

Minerali

Cink je esencialni mineral, ki je pomemben za številne telesne funkcije. Cink ima vlogo pri:

 • zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
 • plodnosti in razmnoževanju,
 • sintezi DNK,
 • presnovi makrohranil, ogljikovih hidratov in maščobnih kislin,
 • kognitivnih funkcijah,
 • sintezi beljakovin,
 • ohranjanju zdravih kosti, las, kože in nohtov,
 • vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi,
 • ohranjanju vida,
 • delovanju imunskega sistema.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Aminokisline

Arginin, cistein in metionin so aminokisline, pomembne za sintezo beljakovin. Najdemo jih v beljakovinsko bogatih živilih, kot so meso in oreščki, uporabljajo pa se tudi v prehranskih dopolnilih za športnike.

Antioksidanti

Glutation je močan antioksidant, ki se naravno proizvaja v telesu. Je tripeptid, sestavljen iz aminokislin cisteina, glutaminske kisline in glicina.

Alfa lipoična kislina je antioksidant, ki ga proizvaja telo, vendar ga najdemo tudi v različnih živilih. Ima vlogo pri različnih telesnih funkcijah.

Superoksid dismutaze (SOD) so encimi, ki imajo pomembno vlogo v telesu.

Flavonoidi

Kvercetin je rastlinski pigment. Je flavonoid, ki spada v skupino polifenolnih spojin, znanih po svojih antioksidativnih lastnostih. Kvercetin je prisoten v različnem sadju, zelenjavi in žitih. Visoke koncentracije kvercetina najdemo v živilih, kot so jabolka, čebula, jagodičevje in ohrovt.

Priporočamo Patris Health® Paket za jetra

Če so vaša jetra vaša prioriteta, razmislite o Patris Health® Paketu za jetra. Vključuje Kompleks za jetra+ in dva Testa za jetra (ALT in AST).